Home

Soenen Interieur is een familiebedrijf en schrijnwerkerij te Roeselare die vakmanschap biedt in zowel totaalprojecten als renovaties en kleine projecten. Het bedrijf werd opgericht in 1986, wat zorgt voor jarenlange ervaring. Onze sterktes liggen in afwerking, kwaliteit en maatwerk, daarnaast is flexibiliteit ons sterkste punt.

Het ontwerp van badkamers, keukens, wooninrichting, dressings, … kortom het inrichten van alle woonruimtes tot zelfs totale winkelinrichting. Het maken van ingebouwde kasten, standen en andere speciale constructies behoren ook tot ons vakmanschap.

In samenwerking met u gaan we van start met het ontwerp, we visualiseren uw wensen in 3D en bespreken alles samen. Daarnaast werken we samen met  architecten om u optimaal te helpen. De realisaties worden uitgevoerd in ons atelier en worden door ons geplaatst.

Waarom kiezen voor Soenen Interieur? Omdat we echte kennis hebben van ons vak en elke klant voor ons belangrijk is. We begeleiden het project tot en met de finale oplevering en dit met de nodige kwaliteit en naservice.

Alle maatwerk wordt voorbereid in ons atelier zodat alles vlot kan verlopen. Met goede afspraken en een duidelijke planning zorgen wij voor uw inrichting. We zijn sterk in totaalprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie!

Wat doen we?

Soenen Interieur is gespecialiseerd in het afwerken van totaalprojecten voor uw woning of winkel. Van ontwerp, uitvoering, plaatsing, afwerking tot en met opvolging van onder andere:

Een greep uit onze merken

Voor u maken we graag onze merken kenbaar omdat we alleen werken met kwalitatieve materialen.